Menu Sluiten

Welkom op de site van Dac-Eemland

Dag Activiteiten Centrum Eemland is een kleinschalige vorm van dagbesteding die uitgaat van de eigen kracht en zelfredzaamheid van de deelnemers. Samen bezig zijn met leuke en zinvolle activiteiten, bied ruimte voor ontwikkeling. en rust in je hoofd. Iedereen heeft talenten en de behoefte om gezien te worden en te mogen bijdragen aan de samenleving.

 

 

Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten, uitdagingen en dragen zorg voor een veilige en stimulerende omgeving waarin deelnemers zichzelf kunnen zijn en gewaardeerd voelen. Kortom, we hebben plezier met elkaar en doen dankbare, nuttige activiteiten.

 

De activiteiten van Dac-Eemland zijn afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers waarin deelname aan de lokale samenleving een van onze speerpunten is. Daarom werken de  deelnemers van de dagbesteding, vanuit diverse binnen- en buitenlocaties in Soest.


                                               

 

DAC-Eemland, Dagbesteding voor jou
Samen zorgen voor elkaar.

 

[smartslider3 slider=3]

 

 

Tags: activiteiten dag besteding, Betaalbare Dag besteding, stimulerende kleinschalige groep, huiselijke omgeving, leuke activiteiten in een mooie groep waar jij je thuis voelt. DAC-Eemland, Samen Zorgen voor Elkaar, Leuke Dag besteding Soest, Zinvolle Dag besteding, Activerende en stimulerende Dag besteding, Super leuke dag besteding in Soest, kwaliteit Dag besteding, Dag activiteiten Soest, Dag besteding Soest, dag besteding LVB, dag besteding zeist,Dag besteding klussen, Dag besteding knutselen, dag besteding met dieren, , dag besteding met dierverzorging, activerende dag besteding, betaalbare dag besteding,particuliere dagbesteding