Begeleider Klusteam M/V

Maak jij hèt verschil in het leven van onze deelnemers?

Begeleider Klusteam M/V (vrijwillige functie)

Wij zoeken handige mensen die het leuk vinden om samen met de deelnemers van Dac te werken aan allerlei klussen. Dit kan variëren van het vervangen van  een stopcontact, werken met hout, kleine reparaties, schilderwerk tot fietsen repareren zijn. Ook komen deelnemers zelf met ideeën m.b.t. dingen de ze willen maken.

Dag Activiteiten Centrum Eemland is een kleinschalige vorm van dagbesteding, gericht op bijdrage aan de samenleving. Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten en uitdagingen en dragen zorg voor een veilige en stimulerende omgeving waar deelnemers zich gewaardeerd voelen en zichzelf kunnen zijn.

We bieden:

  • Een leuke, uitdagende werkomgeving
  • Mogelijkheid om ervaring op te doen met het motiveren van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en zo mee te bouwen aan een meer sociale inclusieve samenleving waarin we omzien naar elkaar
  • Er zijn professionele medewerkers aanwezig op wie je kunt terugvallen voor ondersteuning
  • WA-verzekering voor de uren dat je je inzet bij ons

 

We vragen:

  • Je bent handig en vindt het leuk om dingen te repareren of zelf te maken van bijvoorbeeld hout.
  • Je kunt jouw vaardigheden overbrengen op anderen en vindt dit ook leuk om te doen.
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • Je kunt flexibel reageren op bijzonder gedrag van mensen (wat kan samenhangen met psychische problematiek)
  • Je hebt respect voor andere normen en waarden
  • Gezonde dosis humor hebben

 

Niet alleen ons team vrijwilligers is hecht, ook de deelnemers vormen een leuke, diverse en positieve groep mensen. Met elkaar geven we invulling aan ons motto; Samen zorgen voor Elkaar.

We zoeken mensen die tenminste 1 dag in de week beschikbaar is, maar meer is natuurlijk welkom!:)

Wil jij kijken of je daarbij past? 

Bel ons dan op telefoonnummer:035-887 99 66 (ma/di/woe/do/vrij 9.00-15.00), email info@dac-eemland.nl of vul het formulier hiernaast in.

Werken bij DAC – werken met je hart!

 

Tags: Vrijwilliger, vrijwilligerswerk, vrijwilligersbank,Vrijwilligerswerk doen, Vrijwilligersvergoeding, Werkend leren, opleiding in de zorg, vrijwilligerswerk zorg, vrijwilliger dagbesteding, vrijwilliger dag activiteiten,vrijwilliger verzorging, zorg medewerker, zorg vrijwilliger, mantelzorger, vacatures zorg amersfoort, vacature, baan zoeken, werk zoeken, vrijwilligerswerk soest, zorg vacatures, werken in de zorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuis, instelling,werken thuiszorg, vrijwilliger in zorg,helpende zorg en welzijn, banen in de zorg, parttime werken, part-time werk, part time baan zoeken, vrijwilligerswerk en uitkering, vrijwilliger en uwv, dag activiteiten centrum soest, dagbesteding soest, act, dag activiteiten centrum eemland, werken bij DAC-Eemland, vrijwilligerswerk studenten, parttime werken.