Menu Sluiten

Maak jij hèt verschil in het leven van onze deelnemers?

Maak jij hèt verschil in het leven van onze deelnemers?

 

Voor onze projecten zoeken wij meerdere vrijwilligers die hun expertise willen inzetten en delen om zo hèt verschil te maken in het leven van onze deelnemers.

Heb jij ervaring in: Schoonmaken, techniek, dierverzorging, groenvoorziening, horeca tuinieren en/of creatieve activiteiten? Vind je het leuk om samen met onze deelnemers aan de slag te gaan?

 

 

DAC-Eemland

Met onze projecten ondersteunen wij een aantal maatschappelijke projecten bij diverse goede doelen. Zo helpen we oa. bij De Rank waar wij facilitaire ondersteuning bieden.  Ook dragen onze deelnemers hun steentje bij met diverse klusprojecten bij andere zorginstellingen in de omgeving en in de groenvoorziening van de Amerpoort. De creatieve activiteiten wisselen met regelmaat en zijn naast ontspanning en plezier ook gericht op duurzaamheid. Zo maken we bijvoorbeeld handgemaakte sieraden voor diverse goede doelen webshops.

 

 Jij als vrijwilliger kunt daarbij helpen. Of je nu handig bent en wilt helpen bij klussen, timmeren en schilderen, verstand hebt van computers en internet, ervaring in de horeca, handig met de naaimachine bent en wilt helpen bij de creatieve activiteiten, houdt van koken en samen met de deelnemers de heerlijkste lunches en hapjes wilt maken, of gek bent op dieren en meehelpt bij de dierverzorging….. Er is altijd wel iets waarbij je kunt helpen!

 

De vrijwilligers/begeleiders nemen een belangrijke rol in binnen het DAC. Samen met de vaste medewerkers zorgen zij voor structuur, ondersteuning bij activiteiten en een ontspannen leuke dag voor onze deelnemers.

Het liefst hebben wij betrokken vrijwilligers met ervaring in het begeleiden van mensen of in de zorg. Heb je dit niet maar wil die ervaring wel op doen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onder begeleiding van een ervaren kracht loop je dan mee.

We zoeken mensen die tenminste 1 dag in de week beschikbaar is, maar meer is natuurlijk welkom!:)

Wil jij kijken of je daarbij past? 

Bel ons dan op telefoonnummer:035-887 99 66 (ma/di/woe/do/vrij 9.00-15.00), email info@dac-eemland.nl of vul het formulier hiernaast in.

Werken bij DAC – werken met je hart!

 

Tags: Vrijwilliger, vrijwilligerswerk, vrijwilligersbank, Vrijwilligerswerk doen, Vrijwilligersvergoeding, Werkend leren, opleiding in de zorg, vrijwilligerswerk zorg, vrijwilliger dagbesteding, vrijwilliger dag activiteiten, vrijwilliger verzorging, zorg medewerker, zorg vrijwilliger, mantelzorger, vacatures zorg Amersfoort, vacature, baan zoeken, werk zoeken, vrijwilligerswerk soest, zorg vacatures, werken in de zorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuis, instelling, werken thuiszorg, vrijwilliger in zorg, helpende zorg en welzijn, banen in de zorg, parttime werken, part-time werk, part time baan zoeken, vrijwilligerswerk en uitkering, vrijwilliger en uwv, dag activiteiten centrum soest, dagbesteding soest, act, dag activiteiten centrum eemland, werken bij DAC-Eemland, vrijwilligerswerk studenten, parttime werken.