Goed begin van de week.

Maandag

Wat een heerlijk relaxte start van de week! Wasje gevouwen, “mens erger je niet” gespeeld en gebruikte paardenspullen gesorteerd + armbandjes gemaakt voor De Paardenkamp.

Sinterklaas

Pietendag

🎼Oh kom er eens kijken, wat er bij ‘t Dac gebeurt! Vandaag kregen we bezoek van twee Pieten van deSint en pieten-familie!! Wat was het een enorm gezellig feest, met natuurlijk voor iedereen een kleinigheidje van de Sint. — bij Dac-Eemland Samen Zorgen Voor Elkaar.

Buitenproject DAC-Eemland

De week is weer voorbij gevlogen, en wat is er enorm hard gewerkt!! Zo hebben de klusmannen , het geitenhok inclusief de omheining van de geitenweide bij één van de dankbare organisaties waar wij klussen doen afgerond. En 1 van onze tuinmannen de voortuin op onze eigen locatie weer helemaal strak gemaakt!    

Drukke week

Onze week is weer voorbij gevlogen! We hebben weer bergen werk verzet, de nieuwe bank bij de pluktuin van Boerderij Het Gagelgat, de belevingstuin van de Amerpoort is weer mooi onkruidvrij. Daarnaast zijn we druk met het maken van harten bijzettafeltjes en het schoonmaken en invetten van de 2e hands paardenzadels voor de supersale van De Paardenkamp. We zijn benieuwd wat volgende week brengt!