Productieve dag

Een productieve dag op DAC-Eemland! De tuinmannen hebben hard hun best gedaan in de tuin van de Amerpoort, er is een autolading vol met speelgoed naar Stichting Hart voor Soest gebracht èn het “zadel-pas-paard” voor in de snuffelmarkt loods van De Paardenkamp bij Boerderij Het Gagelgat hebben we vol trots afgeleverd. Dat alles werd omringd door heerlijke appeltaart bakluchten voor Stichting Appeltaartconcerten welke we natuurlijk zelf ook even hebben geproefd.

Heb jij nog speelgoed over? Wij hebben er een top bestemming voor! Er zijn -ook in Soest- nog steeds veel kinderen die geen kadootjes kunnen krijgen voor Sinterklaas of Kerst. Omdat er simpelweg geen geld voor is. Daarom zamelen wij de komende weken speelgoed in voor Stichting Hart voor Soest. Zodat ook deze kinderen een leuke Sinterklaas en Kerst hebben. Zorgen voor elkaar doen we SAMEN! Heb jij speelgoed over en…

Hart voor Soest

Bestel nu de HartvoorSoest kalender voor € 7,50 met gratis verzending. A5 maandkalender met prachtige Soester foto’s door Jan Lucassen. Met inspirerende maandspreuken en alle belangrijke Soester data in een oogopslag. De opbrengst is volledig voor het werk van Stichting HartvoorSoest. Mede mogelijk gemaakt door DAC-Eemland. Bestel nu: https://stichtinghartvoorsoest.nl/product/kalender-2020/

Er kan bijna weer geplukt worden!

Er is weer hard gewerkt in de boeren plukttuin van Boerderij Het Gagelgat en Theetuin-Soest! Naast het onderhoud zijn ook alle bloembedden ingezaaid zodat er binnenkort een prachtige bloemenzee ontluikt. Kom jij dan een bos plukken?

Goed begin van de week.

Maandag

Wat een heerlijk relaxte start van de week! Wasje gevouwen, “mens erger je niet” gespeeld en gebruikte paardenspullen gesorteerd + armbandjes gemaakt voor De Paardenkamp.