Heb jij nog speelgoed over? Wij hebben er een top bestemming voor! Er zijn -ook in Soest- nog steeds veel kinderen die geen kadootjes kunnen krijgen voor Sinterklaas of Kerst. Omdat er simpelweg geen geld voor is. Daarom zamelen wij de komende weken speelgoed in voor Stichting Hart voor Soest. Zodat ook deze kinderen een leuke Sinterklaas en Kerst hebben. Zorgen voor elkaar doen we SAMEN! Heb jij speelgoed over en…

Hart voor Soest

Bestel nu de HartvoorSoest kalender voor € 7,50 met gratis verzending. A5 maandkalender met prachtige Soester foto’s door Jan Lucassen. Met inspirerende maandspreuken en alle belangrijke Soester data in een oogopslag. De opbrengst is volledig voor het werk van Stichting HartvoorSoest. Mede mogelijk gemaakt door DAC-Eemland. Bestel nu: https://stichtinghartvoorsoest.nl/product/kalender-2020/

Er kan bijna weer geplukt worden!

Er is weer hard gewerkt in de boeren plukttuin van Boerderij Het Gagelgat en Theetuin-Soest! Naast het onderhoud zijn ook alle bloembedden ingezaaid zodat er binnenkort een prachtige bloemenzee ontluikt. Kom jij dan een bos plukken?

Goed begin van de week.

Maandag

Wat een heerlijk relaxte start van de week! Wasje gevouwen, “mens erger je niet” gespeeld en gebruikte paardenspullen gesorteerd + armbandjes gemaakt voor De Paardenkamp.

Sinterklaas

Pietendag

🎼Oh kom er eens kijken, wat er bij ‘t Dac gebeurt! Vandaag kregen we bezoek van twee Pieten van deSint en pieten-familie!! Wat was het een enorm gezellig feest, met natuurlijk voor iedereen een kleinigheidje van de Sint. — bij Dac-Eemland Samen Zorgen Voor Elkaar.