Menu Sluiten

Onze missie

Iedereen is uniek en heeft  een eigen verhaal in wat hij/zij  heeft meegemaakt en  dingen die hem/haar motiveren. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we het niet alleen kunnen in dit leven. We hebben het nodig om gewaardeerd te worden en er voor elkaar te zijn. Talenten bieden daarbij mogelijkheden. Maar ook elkaar ontmoeten in een veilige omgeving. Bij Dac gaan wij samen met jou opzoek naar wat jij nodig hebt om in jou eigen kracht te staan.

Bij ons is meedoen aan de samenleving en daarbij je eigen kracht ontdekken onze missie.

 

Persoonlijke ontwikkeling

We gaan daarom met onze deelnemers in een beschermde  omgeving aan de slag. Zo kunnen zij ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Uit onze activiteiten kunnen zij voldoening halen en ervaren hoe het is om gewaardeerd te worden. Er wordt hierbij ingezet op ieders persoonlijke ontwikkeling.

 

Samen zorgen voor elkaar

DAC Eemland biedt een veilige omgeving om elkaar te ontmoeten en met elkaar in contact te komen. Onze deelnemers leren om naar elkaar te luisteren en samen te werken. Dit biedt tevens de mogelijkheid om van elkaar te leren. Door succeservaringen ontstaat er een band. Deelnemers zien zo mogelijkheid om zich aan elkaar op te trekken.

 

Meer mogelijk door samenwerking

Als organisatie vinden we het belangrijk om samen te werken. We vergroten onze mogelijkheden door samen te werken met verschillende organisaties die tevens kunnen bijdragen aan zinvolle dagbesteding.