Menu Sluiten

Sterreninterieur direct vanuit Talpa TV locatie

De stoute schoenen aantrekken

Het afgelopen jaar hebben er 100- inmiddels bekende Nederlanders op dit luxe interieur gezeten. Nadat de winnaar van er vandoor ging met een geldprijs van acht en een half ton aan euro’s, kwam de opname locatie van “Een Jaar van je Leven” leeg te staan.
Dat was voor ons het moment om de stoute schoenen aan te trekken. Want Dac Eemland had voor zijn nieuwe locatie nog een interieur nodig.

Nee heb je…

Nee heb je, ja kun je krijgen. Zo luidt de bekende uitdrukking. Hiermee waagde een medewerker het er op, om een email te sturen naar het productie team van Talpa Network mediabedrijf.
Zij vertelde in de email over onze dagbesteding en wat we zoal doen. In de mail vroeg zij naar het interieur van het TV programma.

Het antwoord was zeer positief: We werden uitgenodigd om langs te komen bij de loods waar de opnames waren gemaakt. Na overleg werd er bepaald wat we mochten meenemen.

Dank aan Talpa

Met deze blog post willen we Talpa bedanken voor hun donatie aan onze stichting. We zijn er onwijs blij mee en denken er nog lang plezier van te hebben. Ook bedanken we de mensen van het productie team voor de gastvrije ontvangst. Het was een leuke en interessante ervaring!