Menu Sluiten

Vrijwilliger sport & beweging

Houd jij van mensen en voel jij je uitgedaagd om samen met hen in beweging te komen? Lees dan deze pagina over sporten en bewegen eens door!

Al een tijdje willen wij ons aanbod uitbreiden met als wens mensen te gaan begeleiden met sport & beweging. We willen onze deelnemers laten ervaren waar hun kracht ligt bij het doen van sportieve activiteiten. Hiervoor zoek we een vrijwilliger die affiniteit heeft met onze doelgroep en graag met hen aan de slag wilt gaan. Graag zien we iemand die op een creatieve manier, laagdrempelige activiteiten organiseert. Zoals samen gezellig wandelen door de natuur, ontspannings oefeningen en spelactiviteiten doen. Samen lekker bezig zijn en het plezier beleven aan het "doen" staan hierbij centraal. Ook vind jij het als vrijwilliger leuk om mensen te leren kennen en gezellig te kletsen.

Dit ben jij:

✔ Je bent ondernemend en vindt het leuk om samen met onze doelgroep aan de slag te gaan.

✔ Ook ben je creatief in het bedenken van oplossingen.

✔ Vanzelfsprekend wil je graag mensen activeren en betrekken bij wat er gaande is.

✔ Je hebt begrip voor afwijkend gedrag en voelt je niet bezwaard om buiten de gebaande paden te denken.

Jazeker! Ik word vrijwilliger

Heb jij al zin om de eerste stappen met ons te gaan zetten? Stuur ons dan een mail via het contactformulier en wie weet kunnen we jou uitnodigen voor een gesprek. We zijn altijd benieuwd naar jou verhaal en CV. We willen jou graag leren kennen en staan open voor wat jij ons te bieden hebt.

    Ik heb interesse in: