Menu Sluiten

Word vrijwilliger

Vrijwilligers dagactiviteiten Soest


Voor minimaal 1 dagdeel / 4 uur in de week

Dit ben jij:


✔ Je houdt ervan om met mensen te werken

✔ Je bent ondernemend

✔ Je bent bereid initiatief te nemen

✔ Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen te werken

✔ Je hebt respect voor andere normen en waarden

DIT BIEDEN WIJ

– De mogelijkheid om je ontwikkelen

– Eigen inbreng is welkom

– De mogelijkheid om stage met vrijwilligerswerk te combineren

– Aanvullende cursussen

Meld je nu aan

  Allround vrijwilliger

  Werk jij graag met mensen en zie jij het als uitdaging om het verschil voor onze deelnemers te maken? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek en word allround vrijwilliger! Bij de taken van deze functie kun je denken aan het ontvangen van één van onze deelnemers met een kopje koffie of thee. Vervolgens ga je met hen aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld door samen een creatieve activiteit te ondernemen of gewoon door samen een spelletje te doen. Deelnemers voeren ook graag gesprekken, waarbij jij een luisterend oor kunt bieden.

  Natuurlijk is eigen inbreng ook welkom als vrijwilliger. Wij houden ervan als iemand initiatief neemt en voor een gezellige sfeer kan zorgen.

  Ben jij zelf heel handig en lijkt het jou leuk om onze deelnemers mee te nemen op een creatieve ontdekkingstocht. Bekijk dan zeker deze vrijwilligers functie! Bij ons is er op creatief gebied altijd wat te doen en kun je dit samen met onze deelnemers op een artistieke manier vormgeven. Je hoeft je daarvoor niet uit te sloven, want onze deelnemers leren graag van jou! Lekker aan de slag met kleurpotloden of misschien wel met textiel. Samen maken we er wat van.

  Houd jij naast de omgang met mensen, ook van het verzorgen van beesten? Dan kun je, je samen met onze deelnemers nuttig maken bij het vertroetelen van onze dieren. Op het ogenblik hebben we konijnen en cavia’s die graag regelmatig een schoon hok willen en ook wat persoonlijke aandacht. Klik hier voor meer informatie.

  Begeleider Klusteam

  Ben jij handig met gereedschap? Houd je ervan om klusprojecten op te pakken en daarbij mensen mee te nemen in jou enthousiasme? Dan is deze vrijwilligers functie vast iets voor jou!

  DAC Eemland heeft bij verschillende zorginstellingen een klusteam, die verschillende onderhoudstaken en kleinschalige projecten uitvoert op klusgebied. Je kunt hierbij denken aan diverse schilder en timmer werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie.

  Ben jij van nature sportief en houd je ervan om mensen te begeleiden bij sport & beweging. Lees dan gerust deze vacature even door. Voldoende bewegen en sporten is voor iedereen belangrijk. Onze deelnemers kunnen hier zelfs nog extra baad bij hebben. Sommige deelnemers hebben moeite om voldoende te bewegen. Jij kunt ze helpen door hen te motiveren en samen aan de slag te gaan. Je kunt daarbij denken aan het doen van fitness oefeningen, een stuk wandelen of hardlopen, maar natuurlijk ook minder inspannende oefening zoals yoga.

  Natuurlijk zijn er binnen onze stichting ook taken te doen binnen het bestuur. Heb jij ervaring met het doen van taken binnen een organisatie en lijkt het je leuk om iets te kunnen betekenen voor onze doelgroep? Kom dan eens bij ons langs voor een gesprek!