Leuk Mens (M/V) Gezochtvrijwilliger gezocht
Binnen Dag Activiteiten Centrum (DAC) Eemland werkt een klein team van betrokken vrijwilligers nauw samen om leuke activiteiten met de deelnemers te ondernemen.

 

Dat kan van alles zijn; Binnen knutselen we, maken artikelen voor goede doelen organisaties of bedenken eigen artikelen voor verkoop op markten en braderieën. Hiermee genereren we inkomsten waarmee we leuke dingen met de deelnemers doen. In de buitenactiviteiten hebben we dierverzorging, tuinieren, klussen en paardverzorging en paardrijden.

 

Jij als vrijwilliger kunt daarbij helpen. Of je nu handig bent en wilt helpen bij klussen, timmeren en schilderen, ervaring hebt met de naaimachine en wilt helpen bij de knutselclub, houdt van lekker koken en de deelnemers helpt bij het bereiden van maaltijden en hapjes, of gek bent op dieren en meehelpt bij de dierverzorging of paardrijden. Er is altijd wel iets waarbij je kunt helpen. En je hulp wordt super gewaardeerd!

De vrijwilligers/begeleiders nemen een belangrijke rol in binnen het DAC. Samen met de vaste medewerkers zorgen zij voor structuur, ondersteuning bij activiteiten en bezorgen de deelnemers een ontspannen leuke dag.

 

Het liefst hebben wij vrijwilligers met ervaring in de zorg of begeleiding van mensen. Maar als je nog geen ervaring hebt en die wel wilt opdoen, dan kun je ook bij ons terecht. Onder begeleiding van een ervaren kracht kun je dan meelopen in de groep. Belangrijk is betrokkenheid. We zijn een hecht team.

 

We zoeken iemand die tenminste 1 dag in de week beschikbaar is, maar meer in natuurlijk welkom!:)
Het DAC is  geopend van maandag t/m zaterdag. 


Niet alleen ons team vrijwilligers is hecht, ook de deelnemers vormen een leuke, diverse en positieve groep mensen. Met elkaar geven we invulling aan ons motto; Samen zorgen voor Elkaar.

 

Wil jij kijken of je daarbij past? 

 

Bel ons dan op telefoonnummer:035-887 99 66 (ma/di/woe/do/vrij 9.00-15.00), email info@dac-eemland.nl of vul het formulier hiernaast in.

 

 

 

Tags: Vrijwilliger, vrijwilligerswerk, vrijwilligersbank,Vrijwilligerswerk doen, Vrijwilligersvergoeding, Werkend leren, opleiding in de zorg, vrijwilligerswerk zorg, vrijwilliger dagbesteding, vrijwilliger dag activiteiten,vrijwilliger verzorging, zorg medewerker, zorg vrijwilliger, mantelzorger, vacatures zorg amersfoort, vacature, baan zoeken, werk zoeken, vrijwilligerswerk soest, zorg vacatures, werken in de zorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuis, instelling,werken thuiszorg, vrijwilliger in zorg,helpende zorg en welzijn, banen in de zorg, parttime werken, part-time werk, part time baan zoeken, vrijwilligerswerk en uitkering, vrijwilliger en uwv, dag activiteiten centrum soest, dagbesteding soest, act, dag activiteiten centrum eemland, werken bij DAC-Eemland, vrijwilligerswerk studenten, parttime werken.